پشتیبانی

پاورپوینت خط تولید ژلاتین

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

فروشگاه ایران کد

KING - 1

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

KING - 1

پاورپوینت خط تولید ژلاتین
بازديد : 363

پاورپوینت خط تولید ژلاتین

پاورپوینت-خط-تولید-ژلاتینپاورپوینت بررسی خط تولید ژلاتین شامل موارد مصرف ژلاتین، محصولات جنبي تولید ژلاتین، روش تولید ژلاتین به همراه تصاویر گویا در قالب 20 اسلاید، مقدمه: ژلاتین معمولاً به‌عنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی به‌کار می‌رود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت فرايند توليد لواشك خرما
بازديد : 271

پاورپوینت فرايند توليد لواشك خرما

پاورپوینت-فرايند-توليد-لواشك-خرماپاورپوینت بررسی فرايند توليد لواشك خرما در قالب 12 اسلاید، بخشی از متن: فرآيند خشك كردن توسط دستگاه خشك كن صورت مي پذيرد. در خشك كن، خمير لواشك در برابر هواي گرم و تميز و عاري از هرگونه بو قرار مي گيرد (زمان ماندن در خشك كن ها بسته به نوع خشك كن، غلظت و گرانروي ضمير متغير است ). سيني هاي مورد ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت خط تولید قند کله
بازديد : 255

پاورپوینت خط تولید قند کله

پاورپوینت-خط-تولید-قند-کلهپاورپوینت بررسی خط تولید قند کله در قالب 25 اسلاید، مقدمه: تولید کله قند، بسته به اندازه مورد نیاز به دو روش «قالب و پرس» و روش «تبلور» انجام می‌شود. روش قالب و پرس برای کله قندهایی با اندازه کوچکتر مناسب است. در این روش بلورهای شکر ابتدا خرد شده و پس از مرطوب شدن با آب، در قالب ریخته می‌شود. ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت خط تولید کنسرو ذرت شیرین
بازديد : 268

پاورپوینت خط تولید کنسرو ذرت شیرین

پاورپوینت-خط-تولید-کنسرو-ذرت-شیرینپاور پوینت بررسی خط تولید کنسرو ذرت شیرین در قالب 14 اسلاید، مقدمه: در صنعت غذا، فرايند توليد امري نسبتا از پيش تعريف شده بوده و توليد كننده نقش خاصي در اتنخاب آن ندارد و لذا نقش آن ايجاد شرايطي براي دقت عمل در اجراي صحيح فرايند مي باشد. از طرف ديگر اداره نظارت بر مواد غذائي وزارت بهداشت و همچنين ..دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

گزارش مطالعات مقدماتی امکان پذیری (PFS) تولید مالت و ماءالشعیر
بازديد : 233

گزارش مطالعات مقدماتی امکان پذیری (PFS) تولید مالت و ماءالشعیر

گزارش-مطالعات-مقدماتی-امکان-پذیری-(pfs)-تولید-مالت-و-ماءالشعیرمطالعه پیش امکان پذیری (pre- feasibility study) با بیان تصویری کلی از موضوعات و ایده های سرمایه گذاری، این هدف را دنبال می کند که ضمن مطالعه وضعیت بازار (وضعیت تعادل بین عرضه و تقاضا و برآورد تقاضای بالفعل و بالقوه آینده)، بررسی فنی و تکنولوژیکی تولید محصول و همچنین بررسی های کلی مالی، آمار و ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت خط تولید آبمیوه
بازديد : 253

پاورپوینت خط تولید آبمیوه

پاورپوینت-خط-تولید-آبمیوهپاورپوینت بررسی فرایند خط تولید آبمیوه در 41 اسلاید، بخشی از مقدمه: آب‌ میوه (Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

تحقیق فرایند تولید رب گوجه فرنگی
بازديد : 268

تحقیق فرایند تولید رب گوجه فرنگی

تحقیق-فرایند-تولید-رب-گوجه-فرنگیمقدمه: رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم و بوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد. 3%-2% نمک به آن افزوده می شود و به دو صورت فله ای و بسته بندی ..دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

تحقیق بسته بندي مواد غذايي
بازديد : 1519

تحقیق بسته بندي مواد غذايي

تحقیق-بسته-بندي-مواد-غذاييمقدمه: بسته بندي عبارت است از هنر وعلم آماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن، و در نهايت فروش. بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزان باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد. با عنايت به اين که مواد بسته بندي توسط ماشينهاي مختلف فرايند مي شوند بنابراين خواص..دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی
بازديد : 260

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

استاندارد-غذاهای-بسته-بندی-و-سرد-شده-با-زمان-ماندگاری-طولانیپيش گفتار: استاندارد «غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئين کار بهداشتی» که توسط کميسيون های مربوط تهيه و تدوين شده و در پنجاه و دومين جلسه کميته ملی استاندارد ميکروبيولوژي و بيولوژي مورخ 6/11/82 مورد تصويب قرار گرفته است، اينک به استناد بند يک ماده 3 قانون اصلاح قوانين و ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت خط تولید رب گوجه
بازديد : 149

پاورپوینت خط تولید رب گوجه

پاورپوینت-خط-تولید-رب-گوجهپاور پوینت در مورد فرایند خط تولید رب گوجه فرنگی در 26 اسلاید، مقدمه: رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص یاد شده از گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها مصرف می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده ای منحصر به فرد می باشد. در ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني
بازديد : 171

تحقیق كاربرد ميكروارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبني

تحقیق-كاربرد-ميكروارگانيزم‌ها-در-تهيه-مواد-لبنيمقدمه: شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومت ..دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت خط تولید شیر
بازديد : 193

پاورپوینت خط تولید شیر

پاورپوینت-خط-تولید-شیرخط تولید شیر به صورت پاور پوینت، در این فایل مراحل تولید شیر در کارخانه و نحوه ی فراوری، پاستوریزه شدن، همونیژه شدن و ... همراه با تصویر در قالب 19 اسلاید توضیح داده شده است.بخشی از متن: شير محصولي است كه از دوشيدن كامل و بلا انقطاع يك پستاندار بدست مي آيد و بايد كاملا بهداشتي جمع آوري شده، سالم ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع
بازديد : 253

تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع

تحقیق-پیرامون-خرما-و-روش-تولید-شهد-خرما-و-قند-مایعبخشی از مقدمه: خرما یکی از محصولات بسیار مهم کشور ایران است که از دوران باستان تاکنون کشت می شود . این محصول یک غذای طبیعی و پر ارزش می باشد و خوراک مهمی برای کودکان، شاهان و فقیران در همه ادوار تاریخ بوده است. بلی سخن از نخل است، درختی صبور در مقابل ناملایمات طبیعت که از تقدس و پیوند معنوی ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پروژه تاثیر دی اكسید كربن در افزایش مدت زمان ماندگاری محصولات لبنی
بازديد : 510

پروژه تاثیر دی اكسید كربن در افزایش مدت زمان ماندگاری محصولات لبنی

پروژه-تاثیر-دی-اكسید-كربن-در-افزایش-مدت-زمان-ماندگاری-محصولات-لبنیچكیده: در این تحقیق پتانسیل بكارگیری دی اكسید كربن در افزایش مدت زمان ماندگاری شیر خام، شیر پاستوریزه و محصولات لبنی در دماهای پایین بررسی گردید. دی اكسید كربن تركیب ضد میكربی و منحصر بفردی است كه توانایی بهبود كیفیت محصولات لبنی دارد. هم چنین نقش آن در كنترل باكتریهای مولد فساد، كنترل كپكها، ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران
بازديد : 112

ليست صفحات

تعداد صفحات : 4

[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف