پشتیبانی

پایان نامه پروبيوتيك و كاربرد آن در آبزي پروري

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

فروشگاه ایران کد

KING - 1

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

KING - 1

پایان نامه پروبيوتيك و كاربرد آن در آبزي پروري
بازديد : 629

پایان نامه پروبيوتيك و كاربرد آن در آبزي پروري

پایان-نامه-پروبيوتيك-و-كاربرد-آن-در-آبزي-پروريمقدمه: پرورش طيور گوشتي در چند سال اخير با توجه به نقش و اهميت خاصي كه در تامين پروتئين حيواني مورد نياز انسان دارد رشد چشم گيري داشته است، در صورتي كه از پرورش سنتي به صنعتي عظيم تبديل شده است. استفاده از آنتي بيوتيك ها بدليل بوجود آمدن سويه هاي مقاوم و امكان انتقال اين مقاومت به ساير گونه ها به ..دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,شيلات,,
برچسب ها : ,,,,,,,,

پروژه طراحي و ساخت مزارع آبي (پرورش ماهی)
بازديد : 673

پروژه طراحي و ساخت مزارع آبي (پرورش ماهی)

پروژه-طراحي-و-ساخت-مزارع-آبي-(پرورش-ماهی)چكيده: در مطالب جمع آوري شده اطلاعات پايه‌اي لازم براي طراحي يك استخر پرورشي جمع آوري شده است. طراحي استخر و ساخت آن بسيار مهم است. براي طراحي يك مزرعة آبي مي‌بايست به فاكتورهايي توجه داشت از جمله: كيفيت خاك، منبع آب، شوري و جريانان جزر و مدي در مزارع و پرورشگاههاي ساحلي، محل‌هاي تخم ريزي ماهي، ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,شيلات,,
برچسب ها : ,,,,,,

تحقیق پرورش ماهی قزل الا
بازديد : 667

تحقیق پرورش ماهی قزل الا

تحقیق-پرورش-ماهی-قزل-الامقدمه: اجرای موفق یک پروژه آبزی پروری در درجه اول منوط به انتخاب محل صحیح است. انتخاب محل یک پروسه پیچیده بوده و ضمن در نظر گرفتن شرایط فیزیکوشیمیایی آب، خاک و شرایط اقلیمی از یک سو، دور نگاهی نیز به بازار و دسترسی به امکانات زیر بنایی محل دارد. بنابراین در صورتی که تازه کار هستید پیش از خرید ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,شيلات,,
برچسب ها : ,,,,,,

سمینار مقایسه پروفایل اسید های آمینه ضروری و اسیدهای چرب در فیله ماهیان زنده و فراوری شده
بازديد : 607

 

سمینار مقایسه پروفایل اسید های آمینه ضروری و اسیدهای چرب در فیله ماهیان زنده و فراوری شده

سمینار-مقایسه-پروفایل-اسید-های-آمینه-ضروری-و-اسیدهای-چرب-در-فیله-ماهیان-زنده-و-فراوری-شدهچکیده: ماهی یکی از مهمترین منابع تامین غذای انسانی است که سرشار از مواد غذایی مختلفی همچون ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب و .... است (Kim and Lall, 2000) ماهی هم به صورت تازه مصرف می گردد و هم به انواعی از روشها همچون کنسرو کردن، منجمد نمودن، دودی کردن، خشک کردن، نمک سود ...دانلود فایل

 

موضوع: فني و مهندسي,شيلات,,
برچسب ها : ,,,,,,,,,,

ليست صفحات

تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد

[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف